Bonusurile de Sărbători pentru angajați

Echipa Best Jobs a întrebat recent angajatorii dacă vor oferi prime cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

47% dintre angajatorii care au răspuns sondajului sunt hotărâți să-și răsplătească angajații și vor acorda un bonus, fie în bani, fie sub forma de produse sau vor organiza pentru angajați diferite activități: petreceri sau team building-uri.

Valoarea bonusurilor se situează între 100-500 euro/angajat (51% din angajatori), iar 4% vor acorda bonusurile de peste 500 euro/angajat.

În rândul companiilor respondente se numără însă și 19% care nu vor acorda o primă specială cu ocazia sărbătorilor, bonusurile angajaților fiind legate de atingerea obiectivelor de performanță și nu de o anumită perioadă a anului.

De cealaltă parte a baricadei, candidații sunt sceptici, doar 35% dintre aceștia așteaptă să primească un bonus în luna Decembrie.

Sondajul privind acordarea bonusurilor de sărbători a fost efectuat pe un eșantion de 500 companii, respectiv 3000 candidați, în perioada 31 octombrie – 15 noiembrie 2016 pe site-ul BestJobs.eu.

About Author

Business Age
Business Age este centrul de resurse pentru sectorul business care oferă cititorilor informaţii din domenii precum marketing, mărci comunitare, PR şi publicitate, juridic, educaţie financiară, economie, antreprenoriat, afaceri online şi achiziţii publice.