Brandul american de mobilier Bernhardt Interiors a ajuns în România

Calitate americană de excepție, design spectaculos, detalii unice, măiestrie. Brandul de mobilier Bernhardt Interiors a fost lansat recent în România de către Diana Șucu, în cadrul Băneasa Shopping City, Galeriile Mobexpert.

Povestea Bernhardt Interiors, începută în 1889, este o afacere americană de familie, sinonimă cu mobilierul bine făcut, care durează o viață.

Bernhardt se numără printre cele mai mari companii de producție de mobilier din America și este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de mobilier. Nu întâmplător, produsele Bernhardt au primit numeroase premii pentru excelență în design.

“În urmă cu 4 ani am lansat în România brandul de mobilă de lux Ethan Allen, care s-a dovedit un succes, după cum o arată cifrele. Doi ani mai târziu am adus Caracole, un alt brand american foarte apreciat. Acum, în completarea acestora, a venit rândul să inaugurez. Bernhardt Interiors, o îmbinare între stilul clasic ce definește mobilierul Ethan Allen și cel modern al brandului Caracole. Este, dacă vreți, un melanj între designul italian și confortul american. Nu am dorit un brand made in Italy, deoarece confortul american nu are egal, în opinia mea. Mobilierul Bernhardt Interiors este unul cu tradiție, transmis din generație în generație, ceea ce îi atestă și mai mult valoare”, a declarat Diana Șucu.

Brandul Bernhardt l-a descoperit la prestigiosul târg de mobilier High Point din America. “Dacă mobilierul Ethan Allen se adaptează foarte bine caselor spațioase, cel ce poartă marca Bernhardt Interiors își găsește locul și într-un apartament mai mic, la fel de bine cum se pretează și în loft-uri sau casele noi, moderne”, a mai spus Diana Șucu.

Inaugurat în urma unei investiții de 300.000 euro și desfășurat pe o suprafață de circa 350 mp, showroom-ul Bernhardt Interiors pune la dispoziția clienților mobilier din lemn masiv pentru living, dining și dormitor, precum și tablouri ce poartă celebra semnătură John Richardt. Toate sunt modele unice, spectaculoase, cu personalitate. Celor care au nevoie de consiliere în alegerea pieselor potrivite le stau la dispoziție designeri experimentați.

About Author

Mediafax
Mediafax este prima agenţie de presă independentă din România, care, din 1995, deţine poziţia de lider pe piaţa românească în furnizarea de fluxuri de ştiri şi informaţii în timp real. În 2008, Mediafax a devenit prima agenţie de presă din România care şi-a exportat modelul de business. Pe piaţa din Cehia, Mediafax, o companie media lansată în iunie 2008, funcţionează ca singura agenţie de presă privată care transmite în timp real informaţii din toate domeniile. Serviciile de ştiri şi imagini sunt disponibile prin intermediul site-urilor www.mediafaxbiz.cz, respectiv www.mediafaxfoto.cz. De-a lungul timpului, Mediafax a căpătat statutul de pionier pe piaţa media românească, stabilind standarde de profesionalism în jurnalism şi lansând în premieră produse şi servicii multimedia, care oferă beneficiarilor conexiunea în timp real cu informaţia specializată de care au nevoie, precum şi o viziune de ansamblu asupra evenimentelor zilei.