Producătorul de mezeluri Cris-Tim a cumpărat procesatorul de carne Diavist din Măgureni-Prahova

Compania de familie Cris-Tim (unul dintre marii producători de mezeluri), condusă de familia Timiș, anunță că a finalizat achiziția unității de producție a cărnii procesate Diavist din comuna Măgureni, Județul Prahova, deținută de familia Cord.

„Fabrica Diavist are o capacitate de producție de 20 de tone pe zi de carne procesată, aceasta variind în funcție de structura de producție ce urmează a fi dezvoltată acolo”, menționează reprezentanții Cris-Tim. „Am achiziționat această unitate de producție deoarece anticipăm că anul viitor vom ajunge la capacitatea maximă în fabricile noastre de la Filipeștii de Pădure. Și, ținând cont de noile game de produse pe care intenționăm să le dezvoltăm în viitorul apropiat, am fi putut avea o problemă din perspectiva producției”, a declarat președintele și fondatorul grupului Cris-Tim, Radu Timiș.

Anul acesta, piața mezelurilor a consemnat un număr semnificativ de tranzacții importante, cum ar fi intrarea pe piață a două dintre cele mai mari grupuri din domeniul alimentar la nivel mondial - Sigma Alimentos și WH Group - prin preluarea companiilor Caroli Foods și Elit. Radu Timiș a mai declarat „Continuăm să investim și anul care vine în noi capacități de producție, în tehnologizare, deoarece credem cu tărie că piața va continua să evolueze pe un trend pozitiv și noi vom continua să surprindem consumatorul”.

Tranzacția prin care Cris-Tim a preluat Diavist vine oarecum surprinzător în luna decembrie - o perioadă când companiile pregătesc închiderea de an și bugetele pentru anul următor.

About Author

Mediafax
Mediafax este prima agenţie de presă independentă din România, care, din 1995, deţine poziţia de lider pe piaţa românească în furnizarea de fluxuri de ştiri şi informaţii în timp real. În 2008, Mediafax a devenit prima agenţie de presă din România care şi-a exportat modelul de business. Pe piaţa din Cehia, Mediafax, o companie media lansată în iunie 2008, funcţionează ca singura agenţie de presă privată care transmite în timp real informaţii din toate domeniile. Serviciile de ştiri şi imagini sunt disponibile prin intermediul site-urilor www.mediafaxbiz.cz, respectiv www.mediafaxfoto.cz. De-a lungul timpului, Mediafax a căpătat statutul de pionier pe piaţa media românească, stabilind standarde de profesionalism în jurnalism şi lansând în premieră produse şi servicii multimedia, care oferă beneficiarilor conexiunea în timp real cu informaţia specializată de care au nevoie, precum şi o viziune de ansamblu asupra evenimentelor zilei.