Recomandare pentru lectura: Business Model Generation – reinventeaza-ti modelul de afaceri de cate ori este nevoie

Astăzi se ivesc nenumărate modele inovatoare de afaceri. Se formează industrii cu totul noi, în timp ce cele vechi se prăbușesc. Începătorii contestă vechea gardă, unii dintre aceștia din urmă luptându‑se febril să se reinventeze. Cum îți imaginezi că va arăta modelul de afaceri al organizației tale peste doi, cinci sau chiar zece ani? Te vei regăsi printre jucătorii dominanți? Te vei confrunta cu competitori care își pun în lumina reflectoarelor formidabilele lor modele noi de afaceri?

Business Model Generation te va învăța tehnici influente și practice de inovație, folosite în prezent de cele mai importante companii din întreaga lume. Vei afla cum să înțelegi, să proiectezi și să implementezi în mod sistematic un nou model de afaceri – sau să analizezi și să optimizezi unul vechi.

Business Model Generation este un manual practic, motivațional, pentru oricine depune eforturi să îmbunătățească un model de afaceri – sau să creeze unul nou. Un manual pentru vizionari, reformatori și aspiranții care se străduiesc să sfideze modelele demodate de afaceri și să proiecteze companiile de mâine. 

Sursa imagine: www.google.ro

About Author

Business Age
Business Age este centrul de resurse pentru sectorul business care oferă cititorilor informaţii din domenii precum marketing, mărci comunitare, PR şi publicitate, juridic, educaţie financiară, economie, antreprenoriat, afaceri online şi achiziţii publice.