EMAG recrutează 25 de studenți și absolvenți în cadrul programului Talent Internship 2017

eMAG recrutează 25 de interni în nouă departamente, printre care software development, marketing, international development și legal, în cadrul programului Talent Internship 2017, care se desfășoară în lunile iulie și august, potrivit unui comunicat transmis de companie.

Departamentele din cadrul programului de internship sunt Software Development, Web&Mobile Platform, Targeting Search&Listing Platform, Commercial Platform, Marketplace Platform, Finance, Marketing, International Development și Legal.

Studenții în an terminal și absolvenții cu competențe tehnice, economice și umaniste din București, Craiova și Iași se pot înscrie în program în perioada 8-28 mai. După perioada de înscriere, aplicanții vor intra într-un proces de selecție pe parcursul lunii iunie, iar din luna iulie cei selectați vor începe programul de internship.

„Implementat în lunile iulie și august, programul de internship va fi plătit pentru toate posturile, iar la final cei mai performanți dintre participanți pot fi angajați în cadrul eMAG”, se arată în comunicatul transmis.

În București, eMAG Talent Internship pune la dispoziție 21 de posturi de intern în nouă arii de business. Tinerii care se înscriu în programul de internship din Craiova și Iași vor lucra în cadrul centrelor locale de dezvoltare software.

„Anul trecut, peste 1.200 de studenți au aplicat în programul nostru”, a declarat Cristina Șolea, manager de recrutare eMAG.

eMAG este o companie din România care activează în comerțul online, fiind prezentă în Bulgaria, Ungaria și Polonia.

Anca Olteanu, anca.olteanu@mediafax.ro