Wizz Air introduce noi rute din Sibiu spre cinci țări europene.Biletele, la prețuri de la 179 de lei

Operatorul low-cost Wizz Air introduce, din vara anului viitor, cinci rute din Sibiu spre destinații precum Copenhaga (Danemarca), Bruxelles Charleroi (Belgia), Paris Beauvasi (Franța), Basel (Elveția) și Frankfurt Hahn (Germania). Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Aeroportul Internațional Sibiu, compania Wizz Air a anunțat că va continua să extindă operațiunile din Sibiu și va adăuga a doua aeronavă Airbus A320 la baza locală, începând cu iunie 2018.

Totodată, Wizz va lansa cinci curse din Sibiu și va crește frecvențele pe patru rute populare, adăugând astfel 21 de zboruri în total programului. ”Împreună cu noile curse spre Copenhaga, Charleroi, Paris Beauvais, Basel și Frankfurt Hahn, care încep în iunie 2018, rețeaua de zboruri cu tarife reduse din Sibiu se va extinde la 11 rute spre 8 țări.

Aeronava adițională va permite Wizz să crească frecvența zborurilor pe patru rute din vara 2018: Londra-Luton va deveni zilnică, Memmingen și Dortmund vor crește la cinci, în timp ce conexiunea spre Nuremberg va opera de patru ori pe săptămână”, se arată în comunicatul citat. Prețul unui bilet spre destinații precum Copenhaga, Paris Beauvais, Basel și Frankfurt va porni de la 179 de lei, iar pentru Bruxelles Charleroi, prețul unui bilet pornește de la 229 lei.

Reprezentanții Wizz Air au precizat că a doua aeronavă Airbus A320, care se alătură flotei din Sibiu din iunie 2018, când vor fi lansate noile zboruri, a fost anterior alocată operațiunilor din Târgu Mureș.