ad-test-0
ad-test-2

Grace Couture Cakes anunță extinderea în sistem de franciză

Alina Sudriu, fondator Grace Couture Cakes, anunță extinderea business-ului său de retail în sistem de franciză. Brandul devine astfel prima franciză națională în domeniul cofetăriei premium, haute- confiserie.

„Am deschis anul acesta cel de-al treilea cake shop din capitală, iar extinderea rețelei de retail prin găsirea de parteneri locali este un pas pe care îl evaluăm de doi ani și la care am lucrat în ultimele 6 luni alături de o echipă de consultanți, pentru a găsi formula perfectă,” a declarat Alina Sudriu într-un comunicat de presă.

Orașele vizate pentru dezvoltarea rețelei de cake shops în sistem de franciză sunt: Cluj-Napoca, Oradea, Timișoara, Iași și Constanța.

Investiția inițială pornește de la 55.000 euro pentru spații fie de tip insulă, în centre comerciale, fie spații stradale, și include lucrări de amenajare, mobilier, echipamente, stoc inițial de marfă și consumabile, garanții în contractul de închiriere, campanie marketing lansare, capital circulant de lucru, taxa de franciză.

Lansat în 2012, conceptul Grace Couture Cakes este recunoscut la nivel local ca cel mai bun furnizor de dulciuri pentru evenimente, cu rețetele dezvoltate într-un proces complex, folosind ingrediente naturale, tehnici artizanale și tehnologie de top în domeniul cofetăriei.

În anul 2016, brandul a făcut primul pas pe piața de retail, prin deschiderea primului cake shop, la parterul Băneasa Shopping City, urmat în 2018 de lansarea celui de-al doilea punct de retail în București, de data aceasta stradal, în Piața Dorobanți.
Pentru anul 2019, compania estimează o cifră de afaceri cumulată pentru cele trei locații de retail cuprinsă între 1- 1.1 milioane EUR, veniturile cumulate pentru zona de evenimente și cake shops fiind de 1,65 -1,75 milioane EUR.

Sursa: www.revistabiz.ro

About Author

ad-test-3