ad-test-0
ad-test-2

Noile parteneriate EY - Microsoft ajută companiile în lupta împotriva criminalităţii informatice

Pachetul de servicii EY de management informatic – EY Cybersecurity as a Service (Caas) – va fi livrat pe platforma Microsoft Azure

Pe măsură ce tot mai multe companii adoptă tehnologii digitale pentru creşterea afacerilor, EY anunţă noi iniţiative împreună cu Microsoft, menite să ajute organizaţiile să rămână în siguranţă pe măsură ce trec la cloud, adoptă Internet of Things (IoT) şi îşi protejează structura împotriva criminalităţii cibernetice.

Consolidând parteneriatul pe care EY l-a încheiat în 2015 cu Microsoft, noile capabilităţi sunt primele dintr-o serie de oferte planificate şi dezvoltate în comun care să ajute organizaţiile să sesizeze, să reziste, să reacţioneze şi să îşi revină după atacurile cibernetice. Aceste capabilităţi includ servicii de securitate pentru companiile digitale, identitate digitală, protecţie de date, răspuns îmbunătăţit la apariţia incidentelor, capabilităţi de recuperare în caz de dezastre şi securitate puternică în mediu cloud.

Lansate public în cadrul Conferinţei RSA 2017, cea mai mare întâlnire a profesioniştilor în securitate informatică din lume, noile servicii pot face faţă unora dintre cele mai dure provocări cu care se confruntă directorii IT şi directorii de securitate informatică din cadrul firmelor Fortune 500 şi a celor medii. Printre provocări se numără elaborarea unui nivel ridicat de pregătire în toate aspectele funcţionale ale companiilor care devin tot mai digitale, și îmbunătăţirea detecţiei şi a răspunsului la incidente.

„Studiul anual al EY despre securitatea cibernetică, Global Information Security Survey, arată că majoritatea companiilor nu sunt mulțumite de felul în care sunt protejate de atacurile cibernetice. De aceea, împreună cu echipa Microsoft din România, vom adapta și implementa soluțiile globale la piața locală, adresându-ne astfel nevoilor clienților de a preveni și de a se proteja de atacurile cibernetice. Pe mulți dintre ei îi ajutăm deja cu servicii de analiză a nivelului de securitate cibernetică sau de evaluare a conformității cu cerințele de reglementare în domeniu; alții ne-au cerut deja sfatul pentru a putea începe implementarea măsurilor de securitate cerute de directiva Parlamentului European 95/46/EC. Documentul va intra în vigoare în luna mai a anului viitor și se referă la protecția individului în contextul prelucrării datelor personale, dar și a liberei circulații a acestor date,” declară Carmen Adamescu, partener al EY România.

În noiembrie 2016, compania de cercetare şi publishing Cybersecurity Ventures a clasat EY pe locul 15 în top 500 companii de urmărit în industria de securitate cibernetică, recunoscând statutul EY de jucător de top în această industrie. Această recunoaștere poziționează compania EY pe primul loc în topul firmelor de consultanţă în securitate informatică.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi pagina de internet: http://www.ey.com/

ad-test-3