4 Afaceri neasteptate ale vedetelor internationale

Sursa foto: 7celebrity.com

Kevin Costner nu glumeste cand vine vorba despre protejarea planetei. 

Inca din 1995 el si-a concentrat interesul pe crearea de masini ce separa apa de uleiuri si a cumparat o companie numita  Ocean Therapy Solutions. Compania s-a aflat intr-un con de umbra pana in 2010, cand guvernul american a testat eficienta proceselor si a inchiriat 32 astfel de masinarii. Kevin Costner mai detine de asemenea si un casino in South Dakota.

Elizabeth Hurley detine o firma care produce de gustari organice si o alta de costume de baie.

Dupa ce a lucrat ca model a jucat in mai multe filme, cum ar fi "Austin Powers," Elizabeth Hurley s-a mutat la o ferma organica din Anglia. Astfel, a lansat pentru Harrod's un brand de gustari organice, din produse de la ferma sa. Alaturi de printul Charles, Elisabeth colaboreaza in cadrul companiei Duchy Originals cu carne si legume produse la aceeasi ferma. Se pare ca o parte din munca de gradinarit o face chiar ea. De asemenea, la Harrod's se gasesc fostul model vinde si costume de baie pentru adulti si copii semnate de sub brandul Elizabeth Hurley Beach. 

Venus Williams detine o companie de design interior.

Campioana de tenis a jucat in propria sa reclama a companiei de design interior in 2002. Compania se numeste V Starr si are sediul in Florida. Printre proiectele realizate se numara facilitati sportive sau studiouri de productie.

Carmen Electra vinde bare pentru practicarea striptease-ului. 

Pentru a completa business-ul are si o colectie de aerobic la bara pentru femeile ceva mai neastamparate si care isi doresc altfel de exercitii fizicce pentru as e mentine in forma.

 

About Author

Business Age
Business Age este centrul de resurse pentru sectorul business care oferă cititorilor informaţii din domenii precum marketing, mărci comunitare, PR şi publicitate, juridic, educaţie financiară, economie, antreprenoriat, afaceri online şi achiziţii publice.