Cele mai importante si utile informatii necesare pentru a sti de unde începem construirea unui magazin online, care este potențialul afacerii online și ce nișe se vor dezvolta în e-commerce. De asemenea, despre cum abordam cumparatorul in online si cum castigam increderea si loialitatea acestuia, cum nu doar vindem bine dar si crestem vanzarile online.

 

Evenimentul se desfasoara la Grand Hotel Continental, Calea Victoriei nr. 56, Bucuresti,  in data de 24 februarie 2017, intre orele 10.00 – 17.00. conform agendei prezentate mai jos:

 

 AGENDA:

 

10.00 – 10.30  Inregistrarea participantilor & welcome coffee

 

10.30 – 13.00  Andrei Radu, CEO & Founder GPeC și Co-Fondator TRUSTED.ro

 

 1. Privire de ansamblu asupra pieței de e-commerce din România: cifre și statistici, profilul cumpărătorului online, tendințe și categorii în creștere;

 

2. Usability în e-commerce – cum mă asigur că am un magazin online care vinde și este ușor de folosit de către potențialii mei clienți;

 

 13.00 - 14.00 Dejun

 

 14.00 - 17.00  Raluca Radu, Country Manager Answear.ro & Owner MTH Digital

 

3. Principalele canale de marketing online și tehnici de promovare pentru fiecare – SEO, PPC marketing (Google AdWords, Facebook Ads), social media, content marketing (text, video, Youtube), affiliate marketing;

 

4. Principalii indicatori de performanță (KPI) pentru un magazine online și pentru fiecare canal de promovare în parte;

 

5. Stabilirea planului de promovare pentru magazinul tău online.

 

Despre speakeri:

 

Raluca Radu

Country manager Answear si Co-Organiser GPec – Gala Premiilor eCommerce, cel mai important eveniment e-commerce din Romania.

 

Raluca are o experienta de peste 11 ani in strategii de digital, online marketing, SEO, PPC, marketing afiliat, optimizarea ratei de conversie si Google Analytics.

 

Are o experienta vasta in ceea ce priveste startup-urile din domeniul tehnologic fiind co-fondator al How to Web, a activat ca si mentor si consultant pentru diferite startup-uri de succes din Romania.

 

Andrei Radu

CEO & Founder GPec – Gala Premiilor eCommerce

Andrei Radu este, de 11 ani, organizatorul celui mai important eveniment de comert electronic din Romania, Gala Premiilor eCommerce (GPeC), si unul dintre initiatorii Programului National pentru Certificarea Magazinelor Online – TRUSTED.ro, alaturi de Legi-Internet.ro si Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania.

Ofera consultanta de specialitate in ceea ce privește piata de e-commerce din Romania si Europa Centrala si de Est, dar si in zona usability si customer experience in e-commerce

 

Taxa de participare: 450 lei plus TVA

 

Reduceri acordate: 

 

10% Pentru una – cinci persoane, inscriere si plata pana in data de 22 februarie 2017

 

15% Pentru sase sau mai multe persoane din aceeasi companie, inscriere si plata pana in data de 22 februarie 2017

 

 Pentru inscriere completati formularul de aici sau scrieti la office@trainyourbrain.ro

 

Train Your Brain s-a lansat in toamna anului 2012 si, de atunci, a organizat peste 100 de evenimente open dar si inhouse, seminarii, conferinte si traininguri, la care au participat peste 2000 de persoane, din mai mult de 500 de companii din Bucuresti si din tara.

About Author