ad-test-0
ad-test-2

Andrei Botescu (Pegas): "Vrem să ne apropiem mai mult de oamenii care lucrează în corporaţii"

Andrei Botescu, tânărul care a readus pe piaţă în urmă cu patru ani brandul Pegas, se duce cu bicicletele sale într-un magazin de 200 de metri pătraţi situat lângă mallul Promenada din zona Barbu Văcărescu, acolo unde lucrează în jur de 30.000 de corporatişti.

Investiţia se ridică la 60.000 de euro, iar proiectul va cuprinde magazinul, o terasă şi un depozit. "Am făcut o construcţie mai modernistă lângă Promenada, ideea noastră vine de la faptul că vrem să ne apropiem mai mult de oamenii care lucrează în corporaţii. Va fi un centru de comercializare unde o să experimentăm mai mult, pe lângă gama de biciclete Pegas, adăugăm şi alte produse dezvoltate de noi, precum cămăşi pentru biciclişti sau şosete. De asemenea, avem ideea de a crea şi blugi", a spus Andrei Botescu, fondator şi director general al companiei.

În opinia sa, zona Barbu Văcărescu este o oportunitate de a comunica mai uşor despre produsele noi ale brandului, având în vedere că tânărul vrea să dezvolte diverse gadget-uri sau biciclete cu senzori, care pot fi mai atractive pentru oamenii din corporaţii.

În prezent bicicletele Pegas sunt disponibile în online, în magazinul propriu, dar şi în eMag, cel mai mare retailer local din zona online, condus de Iulian Stanciu, care este de doi ani şi acţionarul majoritar al companiei care deţine brandul Pegas.

Lansarea noului punct de vânzare va avea loc la începutul săptămânii viitoare, iar odată cu aceasta fondatorul spune că va avea o zi de reduceri pentru toate produsele din gama Pegas. O bicicletă Pegas costă aproximativ 1.100-1.300 de lei.

About Author

Mediafax
Mediafax este prima agenţie de presă independentă din România, care, din 1995, deţine poziţia de lider pe piaţa românească în furnizarea de fluxuri de ştiri şi informaţii în timp real. În 2008, Mediafax a devenit prima agenţie de presă din România care şi-a exportat modelul de business. Pe piaţa din Cehia, Mediafax, o companie media lansată în iunie 2008, funcţionează ca singura agenţie de presă privată care transmite în timp real informaţii din toate domeniile. Serviciile de ştiri şi imagini sunt disponibile prin intermediul site-urilor www.mediafaxbiz.cz, respectiv www.mediafaxfoto.cz. De-a lungul timpului, Mediafax a căpătat statutul de pionier pe piaţa media românească, stabilind standarde de profesionalism în jurnalism şi lansând în premieră produse şi servicii multimedia, care oferă beneficiarilor conexiunea în timp real cu informaţia specializată de care au nevoie, precum şi o viziune de ansamblu asupra evenimentelor zilei.
ad-test-3