ad-test-0
ad-test-2

Coca-Cola lansează prima sa băutură energizantă, cu gust special

Coca-Cola a lansat prima sa băutură energizantă

La sfârșit de primăvară, Coca Cola a anunțat o nouă lansare inedită – Coca-Cola energy drink, prima băutură energizantă, cu un gust special.

„Coca-Cola Energy conține ingrediente obținute din surse naturale și are gustul Coca-Cola”, a declarat Javier Meza, Global Chief Marketing Officer al Sparkling Business.

Coca-Cola Energy vine cu o identitate vizuală care iese în evidență, dar și cu o serie de campanii de marketing inedite, la nivel european. Pentru piața din UK, Coca-Cola a investit sume de ordinul milioanelor de lire într-o campanie music-based care include un spot TV marca Ogilvy, un flash mob în fața Picadilly Circus, realizat de MKTG, și un parteneriat inedit cu Spotify care include un playlist plin de energie, creat special pentru cele mai importante festivaluri din UK.

Walter Susini, directorul de marketing al Coca-Cola în Europa de Vest, a declarat: "Campania sărbătorește esența Coca-Cola – bucuria momentelor speciale împărtășite cu cei dragi. Aduce la viață acel sentiment pe care îl ai când împărtășești acea energie pozitivă cu cei din jurul tău. Coca-Cola Energy reprezintă ultimul exemplu al modului în care continuăm să inovăm - reunind gustul Coca-Cola, pe care oamenii îl cunosc și îl iubesc, cu unele dintre caracteristicile unei băuturi energizante obișnuite."

Sursa: www.campaignlive.co.uk

About Author

ad-test-3