ad-test-0
ad-test-2

Trenduri care influențează în 2019 – VIDEO MARKETING

• 70% dintre consumatori spun că au dat share video-urilor de la branduri. (Wyzowl)
• 72% dintre companii spun că conținutul video și-a îmbunătățit rata de conversie. (Wyzowl)
• 52% dintre consumatori spun că vizionarea videoclipurilor despre produse îi face mai siguri, în deciziile de cumpărare online (Invodo)
• 65% dintre directorii executivi vizitează site-ul web al comerciantului și 39% sună un furnizor după ce vizionează un videoclip. (Forbes)

Cu asemenea date, nu e o surpriză că video marketing-ul câștigă și mai mult teren în 2019, devenind o alegere principală a brandurilor care doresc să distribuie conținut într-un mod ușor de urmărit, care să implicarea și, în special, numărul consumatorilor.

Printre cele mai importante direcții în care se întreaptă conținutul video în 2019, și pe care trebuie să le urmărești, se regăsesc:

Totul e live

Serviciile de live streaming se bucură de tot mai multă popularitate pe Facebook, Instagram și alte canale de Social Media. Un studiu HubSpot arată faptul că streaming-ul live încurajează implicarea publicului și păstrează atenția celor care vizionează în timp real pentru mai mult timp, față de un videoclip preînregistrat.

Videoclipurile duc consumatorii direct la shopping

Același studiu HubSpot arată că 96% din consumatori găsesc videoclipurile ca fiind folositor în decizia de cumpărare. Pentru industria e-commerce, conținutul video poate crește valoarea comenzilor cu până la 50%. Posibilitatea de „Swipe-to-buy” după vizionarea unui ad pe Facebook sau Instagram e unul din cele mai importante tool-uri de care brandurile se pot folosi.

Conținutul video preia controlul pe bloguri

Video blogging-ul e un trend major, în continuă creștere și în 2019. În acest fel, influencerii pot relaționa mai bine cu publicul lor, construind o relație bazată pe autenticitate și încredere cu oameni ce împărtășesc aceleași idei și interese.

About Author

ad-test-3