ad-test-0
ad-test-2

Planurile Volvo pentru 2020 – Safety First

Dacă întrebi majoritatea oamenilor ce știu despre Volvo, vei auzi multe despre siguranță. Într-adevăr, siguranța a fost întotdeauna o prioritate pentru Volvo, iar, pentru 2020, compania suedeză promite noi schimbări în această direcție.

În 2018, Volvo s-a bucurat de al cincilea an consecutiv de creștere a vânzărilor, la scară globală. Gigantul suedez a depășit, de asemenea, bariera de 600.000 de unități, pentru prima dată în istoria sa de 90 de ani.

Mai exact, numărul de unități vândute la nivel mondial în 2018 s-a oprit la 642.253, ceea ce reprezintă o creștere de 12% față de anul anterior, când compania a comercializat 571.577 de vehicule.

„Viziunea noastră pentru 2020 este că nimeni nu trebuie să moară sau să fie rănit grav într-o nouă mașină Volvo.”, a declarant Håkan Samuelsson, Președinte și CEO Volvo Cars.

Din acest motiv, modelele Volvo pentru 2020, precum XC90, vor fi echipate cu un nou set de sisteme avansate de siguranță precum frânarea automată, sistemul Oncoming Lane Mitigation menit să reducă riscul accidentelor frontale, și sistemul Steer Assist.

Totodată, producătorul auto va impune o limită de viteză de 180 km/h pentru fiecare autoturism produs începând cu 2020. Alți producători auto folosesc frecvent modalități electronice pentru a limita viteza maximă a automobilelor (multe mașini de lux germane au limitatori electronici, de exemplu), însă Volvo este primul brand care a limitat viteza special pentru a crește siguranța.

Datorită cercetărilor noastre, știm exact unde sunt problemele, când vine vorba de accidentele în care sunt implicate autoturismele Volvo. Deși limitarea vitezei nu este o soluție complete, merită să facem această o schimbare dacă putem salva chiar și o singură viață.”, a declarant Samuelsson.

Pe lângă sistemele de siguranță, câteva dintre modelele Volvo vor avea un design nou, în 2020, design ce include roți noi, diferite opțiuni de culoare și noi posibilități de aranjare a scaunelor.

About Author

ad-test-3