ad-test-0
ad-test-2

Vivre anunță o creștere de 30% a numărului de comenzi online pentru toamna asta

rezultate-vivre

Comenzile online pentru mobilier au crescut cu 30% în toamna aceasta, față de aceeași perioadă a anului trecut, potrivit datelor Vivre.

În topul vânzărilor se regăsesc articolelele de mobilier, cu un procent de 40% din comenzi, și textilele, cu 20%. Pe lângă acestea, românii au mai investit în 2019 în accesorii pentru bucătărie și baie, decorațiuni de interior, articole lifestyle sau corpuri de iluminat. Valoarea medie a unei achiziții a fost de 105 euro.

“În această toamnă, valoarea medie a coșul de cumpărături a ajuns la o valoare de 105 euro. Printre cele mai populare categorii se numără mobilierul, textilele și corpurile de iluminat. Pentru sezonul de vârf am negociat condiții speciale cu furnizori din țări precum Spania, Anglia, Portugalia, Germania, și am îmbunătățit pricing-ul la produsele care au performat cel mai bine”, a declarat Andrei Stănescu, Chief Commercial Officer Vivre.

Vivre este principalul retailer online din industria home & deco din Romania, operand vanzari in 9 tari din centrul si estul Europei: Romania, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croatia, Polonia si Grecia.

Dintre cele 9 piețe în care compania activează, România generează aproximativ 30% din totalul vânzărilor Vivre.

About Author

ad-test-3