ad-test-0
ad-test-2

Telekom lansează noua campanie de vară, alături de Blue Air

În luna iunie, Telekom România dă startul noii campanii promoționale de vară, în parteneriat cu Blue Air – în perioada 21 iunie – 31 iulie 2019, la achiziționarea unui dispozitiv mobil Samsung, utilizatorii Telekom vor primi un voucher de reducere la zborurile Blue Air, în valoare de 100 de euro.

„În cea mai recentă interacțiune cu clienții, 50% dintre ei ne-au spus că nu au fost niciodată în vacanță în afara țării. Astfel, promoția de vară a Telekom e incredibilă! Toți clienții care cumpără un smartphone Samsung primesc și un voucher la Blue Air de 100 de euro, care rămâne valabil până în martie 2020”, a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidențial, Telekom România.

Voucherul poate fi folosit pentru bilet, bagaj sau acces la o clasă premium, și este, de asemenea, transmisibil.

„Având în vedere că biletele Blue Air pornesc de la 19,99 euro, le permitem clienților să-și acopere costurile de călătorie în totalitate, cu ajutorul acestor vouchere”, a declarat Carsten Schaeffer, Chief Commercial Officer, Blue Air.

Promoția Telekom și Blue Air este valabilă la încheierea unui contract de 2 ani, pentru clienții eligibili. Mai multe detalii despre condițiile promoției sunt disponibile la adresa: https://www.telekom.ro/campanie-voucher-vacanta/ sau https://www.blueairweb.com/ro/ro/campanie-blue-air-telekom/.

Foto: Telekom România

About Author

ad-test-3