ad-test-0
ad-test-2

EuroGsm și Restart Energy încep să vândă abonamente de curent și gaze consumatorilor români

EuroGsm, retailer de telecom din România, a încheiat un parteneriat strategic cu Restart Energy, producător de energie verde și furnizor de energie electrică și gaze naturale, prin care clienții vor beneficia de servicii integrate de energie electrică şi gaze naturale.

 

"Acest acord reprezintă un parteneriat strategic bazat pe experiența interacțiunii noastre, ca furnizori telecom, cu diferite categorii de clienți și cunoașterea îndeaproape a comportamentului de consum al acestora. Dată fiind evoluția pieței, suntem optimiști și estimăm un număr de aproximativ 20.000 de clienți care vor achiziționa abonamentele comercializate, până la finalul anului 2016", a declarat Zoltan Halmai, Director Comercial al EuroGsm.

 

Cele două companii spun că abonamentele vor avea costuri cu până la 10% față de tarifele de pe piață. "Clienții EuroGsm care vor achiziționa abonamente de energie electrică sau de gaze naturale vor avea posibilitatea de a-și schimba gratuit și rapid furnizorul actual, fără să fie necesară deplasarea la vechiul furnizor pentru obținerea de avize și fără înlocuirea contorului sau rețelei electrice", se spune într-un comunicat.

 

În magazinele EuroGsm, clienții vor găsi abonamente atât pentru consumatori casnici, cât și pentru persoanele juridice, existând posibilitatea personalizării acestora. Facturile pentru serviciile de energie electrică și gaze naturale se vor plăti în același loc, în rețeaua EuroGsm sau în magazinele partenere.

Sursa: Mediafax

 

ad-test-3