O primă modificare importantă o reprezintă noua opțiune drafts, disponibilă pentru ambele variante Skype, mobil și desktop – dacă uiți să trimiți un mesaj sau nu ai timp să îl termini, acesta va fi salvat ca schiță până decizi să îl trimiți.

„Orice mesaj pe care l-ați introdus, dar nu l-ați trimis, este salvat în conversația corespunzătoare și marcat cu eticheta [draft] - astfel încât să îl puteți recunoaște, termina și trimite mai ușor, mai târziu”, a declarat compania într-o postare pe blog care prezintă noile caracteristici.

În plus, aplicația va permite de acum salvarea mesajelor ca bookmark. Această nouă opțiune va permite utilizatorilor salvarea unui mesaj în secțiunea dedicată printr-un simplu click, având astfel acces rapid la mesajele importante.

Nu în ultimul rând, acum ai opțiunea de a previzualiza fotografiile, videoclipurile și fișierele pe care dorești să le trimiți chiar în aplicație. Astfel, poți elimina cu ușurință materiale atașate din greșeală și poți adăuga altele noi pe care dorești să le trimiți.

Se pare că Skype, cunoscut în toată lumea exclusiv ca tool pentru conferințe audio și video, se apropie tot mai mult de celelalte aplicații de mesagerie. Ce părere ai de noile modificări?

About Author