Cu o valoare netă estimată de 350 de milioane de dolari, Lady Gaga demonstrează că succesul său în muzică, modă și film contribuie la această cifră impresionantă. Cu albume de referință precum "The Fame", "Born This Way" și "Joanne", cariera muzicală a lui Lady Gaga a fost principalul motor financiar. Turneele mondiale și spectacolele live au consolidat veniturile, contribuind semnificativ la valoarea sa netă. De exemplu, doar de pe platforma YouTube ea realizează venituri consistente de circa 6 milioane de dolari pe an. Însă Lady Gaga nu s-a limitat la muzică. Prin lansarea propriului parfum "Fame" și a colaborărilor cu branduri de modă prestigioase, cum ar fi Versace și Tiffany & Co, ea a deschis noi moduri de a-și crește averea. Afacerile sale aduc un aport semnificativ la valoarea netă, iar cu succesul filmului "A Star is Born" și nominalizarea la Oscar pentru cea mai bună actriță, Lady Gaga și-a extins influența și în lumea cinematografică.
Mai mult, de 4 ani ea are o relație cu Michael Polansky, un director executiv în domeniul tehnologiei, cu o carieră impresionantă, având conexiuni puternice cu Sean Parker, cofondatorul Napster și fostul președinte al Facebook. Polansky nu este doar iubitul celebrei artiste, ci și un profesionist în tehnologie, cu o prezență remarcabilă în industrie.
Potrivit paginii sale de LinkedIn, Michael Polansky deține funcția de director executiv al fundației de caritate a familiei Parker, Parker Foundation. Este, de asemenea, membru al consiliului de administrație al Parker Institute for Cancer Immunotherapy, partener manager la Parker Ventures și CEO al Parker Group, care acționează ca organizație umbrelă pentru toate celelalte activități ale lui Sean Parker. Polansky este și cofondator al firmei de capital de risc Hawktail, consilier executiv la firma de capital privat Cove Hill Partners, consilier senior la investitorul de tip boutique, Global Capital și partener la firma de investiții Unless Management. Împreună cu Lady Gaga, formează un cuplu care reprezintă o combinație unică de talent și succes în business.

About Author