Care sunt, însă, destinațiile de care se îndrăgostesc și în care aleg să rămână milionarii lumii?
Potrivit The Guardian, Australia pare să fie destinația favorită a expaților cu cel puțin 6 zero-uri în cont - aproximativ 10,000 dintre cei 108,000 milionari care și-au schimbat domiciliul în 2018, au ales ca orașe Melbourne și Sydney. De ce Australia? Pentru că are o rată de criminalitate scăzută, este stabilă din punct de vedere politic, iar apropierea sa de Asia face din Australia o locație ideală pentru legături de business cu China și Japonia, spun experții.

Următoarele destinații în topul preferințelor expaților milionari sunt SUA, Canada și Elveția. Conform New World Wealth, milionarii străini sunt, în mare parte, vorbitori de limba engleză, așa că nu e o surpriză că țările aflate în top au ca limbă oficială engleza. Printre țările care au câștigat cel puțin 1000 de locuitori milionari noi, în 2018, se regăsesc și Spania, Grecia, Portugalia, Israel și Tel Aviv.

Bineînțeles, din top nu lipsesc Emiratele Arabe Unite. Potrivit Business Insider, Emiratele Arabe au câștigat 2000 de milionari în 2018, datorită siguranței, mediului business-friendly și a infrastructurii de calitate.

About Author