Portofoliul Havea cuprinde peste peste 1200 de produse, majoritatea fabricate în Franța, unde grupul deține propria capacitate de producție de mari dimensiuni, în vestul țării, lângă Nantes. Producția fabricii a fost dublată în ultimii trei ani, în urma unor investiții cumulate de 12 milioane de euro. De asemenea, Havea deține și propriul departament de cercetare și dezvoltare produse.

Printr-o gamă de suplimente alimentare naturale ce pot fi administrate începând cu vârsta de 15 ani, Manhaé este brandul ce răspunde nevoilor de sănătate și frumusețe ale tuturor femeilor. Principalul produs al gamei, Manhaé menopauză, este brandul nr. 1 pe segmentul de peri-menopauză și menopauză în Franța (în valoare, conform GERS, iulie 2023, pe segmentul produselor de premenopauză și menopauză, în farmacii și parafarmacii).
Prin formula sa specială unică, Manhaé menopauză este soluția globală la simptomele asociate peri-menopauzei și menopauzei: bufeuri, transpirații nocturne, uscăciunea mucoaselor, tulburări de somn, stări de oboseală, dezechilibre emoționale, probleme cu circulația periferică.
Datorită faptului că este un produs fără hormoni și fără fitohormoni (hormoni din plante) adresabilitatea Manhaé menopauză include atât femeile care își doresc o alternativă naturistă pentru a diminua simptomele specifice peri-menopauzei și menopauzei, cât și celor pentru care tratamentul de substituție hormonală (HRT) nu este recomandat (femei cu antecedente personale sau ereditare de cancere dependente de hormoni). Mai mult, Manhaé menopauză este un adjuvant cu eficacitate dovedită și în HRT, pentru că reduce considerabil simptomele menopauzei pentru care substituția hormonală nu are efect.
Eficacitatea Manhaé menopauză este dovedită științific prin șase studii clinice, încă din 2005. Produsul este declinat în trei formule: capsule, capsule bio și jeleuri.

Producătorul de suplimente alimentare nr. 1 în Europa, grupul francez Havea a intrat pe piața românească prin lansarea principalei game a grupului, Vitavea Santé, cu produse destinate menținerii stării de bine într-un mod natural.
Vitavea Santé este gama de suplimente alimentare care facilitează accesul consumatorilor la produse naturale sigure și eficace, cu indicații clare de folosire. De altfel, deviza Vitavea Santé este “Trebuie să fie simplu să ai grijă de tine”. Din această gamă, consumatorii din România vor putea beneficia într-o primă fază de produsele a trei banduri consacrate pe piața franceză și internațională: Manhaé, gama expert în sănătatea și frumusețea tuturor femeilor, Ultrabiotique, expertul florei intestinale și Ultradigest, expert în problemele digestiei. Piața europeană a suplimentelor alimentare este estimată la 15 miliarde de euro, cu o rată de creștere de circa cinci procente în ultimii zece ani. La nivel mondial, această piață va ajunge la 240 miliarde euro în 2028, de la circa 170 în 2024. (conform statista.com). Patronatul Român al Industriei Suplimentelor Alimentare (PRISA) estimează piața românească de suplimente alimentare la 1,4 miliarde de euro.

About Author